Blog 2017-05-19T17:22:40+00:00

Blog

Wij delen graag met u het laatste nieuws over alles wat met cybercrime te maken heeft

  • wat is een ddos aanval veel verkeer sturen

Wat is een DDoS aanval?

Een DDOS is een cyberaanval waarbij heel erg veel verkeer naar een website wordt gestuurd waardoor deze onbruikbaar wordt voor de normale gebruiker. U kan dit vergelijken met een file, maar dan eentje die zich afspeelt op het internet.

  • Hoe kan U Malware Voorkomen beschermen

Hoe kan ik Malware voorkomen?

Hoe kan ik Malware voorkomen? Nu we weten wat Malware is en welke type Malware er allemaal zijn kunnen we aan de slag om te bekijken hoe we Malware kunnen voorkomen. We leggen het in dit artikel uit hoe u Malware kan voorkomen.

  • wat is inkomstenderving misgelopen orders

Wat is Inkomstenderving?

U ziet er niet op te wachten maar helaas gebeurt het steeds vaker. Uw website is niet bereikbaar en zodoende loopt u orders mis. We spreken dan van inkomstenderving.

  • Kan mijn website gehackt worden hackers website

Kan mijn website gehackt worden?

Kan mijn website gehackt worden? Dat is een vraag die we heel vaak krijgen. Het korte antwoord hierop is "Ja". Uiteraard zit er een hoop 'mits en maren' aan en die willen we graag verder uitleggen.

Wat is Reputatieschade?

Wanneer u niet betrouwbaar overkomt of veel negatief in het nieuws komt zal de reputatie afnemen en zijn klanten minder snel geneigd om over te gaan tot aankoop. Maar wat is reputatieschade eigenlijk?