Diensten 2017-04-18T16:01:33+00:00

hvim-kwetsbaarheidsscan

Kwetsbaarheidsscan

Door het uitvoeren van een kwetsbaarheidsscan is snel inzichtelijk of uw website kwetsbaar is voor cybercriminaliteit. Een kwetsbaarheidsscan toont overzichtelijk de zwakke punten van uw website. Aan de hand hiervan kunt u indien nodig actie ondernemen.

Meer informatie

hvim-virtueel-schild3Virtueel schild

Voorkom dat uw website wordt misbruikt door internetcriminelen. Met ons virtuele schild beschermen we uw webshop of website optimaal tegen alle bedreigingen. U bent 24/7 beschermd tegen o.a. DDOS aanvallen, maleware en SPAM.

Meer informatie

custom-beveiligingCustom beveiligingsoplossingen

Samen met u inventariseren we welke bedreigingen er zijn voor uw organisatie. Onze specialisten scannen alles voor u en aan de hand hiervan ontvangt u een rapport. U kunt ervoor kiezen om de bedreigingen zelf weg te nemen of om ons hiervoor in te zetten.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u de trotse eigenaar van een webshop?

Heeft u een webshop? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is om alles (online) goed voor elkaar te hebben. Het hele bestaan en de omzet van uw bedrijf valt of staat met de zichtbaarheid, bereikbaarheid en het goed functioneren van uw webshop.

Welke risico’s loopt u?

Heeft u een eigen website?

Iedereen met een website is een potentieel slachtoffer. Ongeacht de grootte of het aantal bezoekers. Uw website is namelijk niet het doel, maar een middel. Een middel om geld te verdienen, een manier om een ideologie te verspreiden of gewoon voor de lol, omdat het kan.

Welke risico’s loopt u?

Laat uw website gratis testen

Voorkomen is beter dan genezen. Doe de gratis test!
Hoe veilig is uw website of webshop?

Probeer nu gratis