Website beveiligen 2017-04-18T16:27:42+00:00

Website beveiligen

Elke sector, elke bedrijf, groot of klein loopt risico

Elke website loopt de kans om gehackt te worden. Ongeacht de grootte of het aantal bezoekers van uw website. Uw website is namelijk niet het doel, maar een middel. Een middel om geld te verdienen, een manier om een ideologie te verspreiden of gewoon voor de lol, omdat het kan.

Redenen om uw website te hacken of te misbruiken

1. Spam versturen
Uw website kan misbruikt worden om SPAM en phising-mails te versturen (naar klanten en contacten van uw organisatie). U kunt hierdoor op een zwarte lijst gezet worden. Uw website wordt dan uit de lucht gehaald en kan een geruime periode niet meer online worden gezet.

2. Diefstal van belangrijke gegevens
Hackers kunnen waardevolle informatie zoals klantgegevens en creditcardgegevens stelen.

3. Geld verdienen door het plaatsen van links
Op uw website kunnen links geplaatst worden naar illegale producten, sekswebsites of andere websites waar u niet mee geassocieerd wil worden. Elke keer als er op een link wordt geklikt verdienen de hackers geld.

4. Malware verspreiden
Hackers kunnen zonder dat iemand het doorheeft een programma plaatsen op de computer van u of uw websitebezoekers. Door middel van dit programma kunnen ze op afstand in de computer van u of uw bezoekers kijken. Met alle gevolgen van dien. Zo kunnen ze bijvoorbeeld gebruikersnamen en wachtwoorden lezen of informatie onderscheppen.

5. Chantage
Uw website kan gehackt worden, zodat u niet meer kunt inloggen. Of erger nog, de website kan ook volledig uit de lucht gehaald worden. De hackers vragen u geld en als u betaalt beloven ze te stoppen.

6. Hacktivisme
De meest ‘onschuldige’ maar zeker niet de minst vervelend manier van hacken is hacktivisme. Uw website wordt veranderd door hackers. Ze plaatsen bijvoorbeeld teksten om een (kwaadwillende) ideologie te verspreiden.

 

Voorkomen is beter dan genezen

Wij helpen u graag om u optimaal te beschermen tegen cybercriminaliteit. Door middel van onze kwetsbaarheidsscan controleren wij of uw website optimaal beschermd is tegen cybercrime. Ons virtuele schild zorgt ervoor dat uw website 24/7 beschermd wordt tegen hackers en of andere cybercriminelen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Laat uw website gratis testen

Voorkomen is beter dan genezen. Doe de gratis test!
Hoe veilig is uw website?

Probeer nu gratis